Despre noi

Constantin Cristian ZUS
Administrator
SC Zus Software SRL

Tel: 0749 969 334
email: zus.cristian@gmail.com

De-a lungul timpului, am dezvoltat numeroase aplicații și am găsit soluții menite să îţi facă munca mai ușoară. Am realizat aplicații prin care angajații  pot modifica un site deja realizat fără a avea nevoie de cunoștințe aprofundate în domeniu. Acest lucru înseamnă pentru tine reducere de cheltuieli!

Primaria-Online își propune să obțină cele mai eficiente soluții pentru tine, deoarece succesul tău este şi succesul nostru.
Dorim să îţi împărtășim fascinația pentru ceea ce ne rezervă viitorul și în același timp să atragem atenția utilizatorului proiectând această viziune în munca noastră de zi cu zi pentru a obține experiențe web inovative.

Ce anume ne diferențiază pe piață?

  • Avem experiență largă în web design și realizare site ;
  • Suntem în permanență conectați la ultimele apariții și modificări din domeniul IT;
  • Siguranța datelor clienților noștri este pe primul plan pentru noi;
  • Oferim și consultanță pe baza unei bune implementări a serviciilor noastre;
  • Ne asigurăm de buna funcționare și utilizare a proiectelor noastre;
  • Serviciile noastre complete de creare site și promovare site sunt completate de metodele de creștere a traficului și a numărului de clienți proveniți din online.

Cine suntem ?

       PRIMARIA-ONLINE.RO este un proiect Zus Software . O companie 100% româneasca, inființată in urma cu peste 9 ani, in 2011. Activitatea companiei se concentrează pe crearea si dezvoltarea de aplicații si soluții IT .