Oferta noastră

Vă propunem o ofertă unică de colaborare, inspirată atât din dorința de a vă ajuta în coordonarea și organizarea website-ului primăriei dvs., cât și din pasiunea și experiența noastră în prestarea unor servicii profesionale online.

Având în vedere numărul uneori copleșitor de atribuții ce revin în administrarea unei primării, este foarte mică probabilitatea ca cei care se ocupă de site-ul acesteia să aibă timpul necesar pentru a uploada constant actele obligatorii și pentru a se ocupa corespunzător de imaginea online a primăriei. Aici intervenim noi, cu o strategie eficientă prin care veți putea economisi timp și resurse, oferindu-vă posibilitatea de a vă concentra pe toate celelalte aspecte administrative, în timp ce noi ne vom ocupa îndeaproape de site-ul dvs.

Mai exact, eu vă oferim acces la o platformă ușor de utilizat care vă va permite să uploadați cu ușurință chiar dumneavoastră documentele pe site, prin intermediul a două oferte conforme cu un buget redus:

      1. Suport complet, servicii de hosting și instruire eficientă pentru a vă descurca singur să vă încărcați fișierele pe site.

Această ofertă include servicii de hosting pentru site, precum și suport complet din partea noastră.

Preț: Cere oferta

      2. Implicare personală, servicii de hosting și incarcarea documentelor pe site-ul primăriei dvs. de către mine.

Pentru a vă ajuta să scăpați complet de orice grijă legată de activitatea online a primăriei dvs., această ofertă include toate serviciile strategiei precedente, cu diferența că toate fișierele necesare vor fi încărcate de către noi pe site.

Preț: Cere oferta

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta mai multe detalii și a colabora pentru cele mai înalte performanțe online!