Proiectul Primaria Online

Bună

     Numele meu este Cristian Zus și prin acest mesaj doresc să vă propun o ofertă unică de colaborare, inspirată atât din dorința de a vă ajuta în coordonarea și organizarea website-ului primăriei dvs., cât și din pasiunea și experiența mea în prestarea unor servicii profesionale online.

     Având în vedere numărul uneori copleșitor de atribuții ce revin în administrarea unei primării, este foarte mică probabilitatea ca cei care se ocupă de site-ul acesteia să aibă timpul necesar pentru a uploada constant actele obligatorii și pentru a se ocupa corespunzător de imaginea online a primăriei. Aici intervin eu, cu o strategie eficientă prin care veți putea economisi timp și resurse, oferindu-vă posibilitatea de a vă concentra pe toate celelalte aspecte administrative, în timp ce eu mă voi ocupa îndeaproape de site-ul dvs.

      Mai exact, eu vă ofer acces la o platformă ușor de utilizat care vă va permite să uploadați cu ușurință chiar dumneavoastră documentele pe site, prin intermediul a două oferte conforme cu un buget redus:

      1. Suport complet, servicii de hosting și instruire eficientă pentru a vă descurca singur să vă încărcați fișierele pe site.

      Această ofertă include servicii de hosting pentru site, precum și suport complet din partea mea, în timp ce realizarea site-ului dvs. în cadrul acestei oferte este complet gratuită.

Preț: 150lei/lună

      2. Implicare personală, servicii de hosting și incarcarea documentelor pe site-ul primăriei dvs. de către mine.

      Pentru a vă ajuta să scăpați complet de orice grijă legată de activitatea online a primăriei dvs., această ofertă include toate serviciile strategiei precedente, cu diferența că toate fișierele necesare vor fi încărcate de către mine pe site.

Preț: 250lei/lună

     Nu ezitați să mă contactați pentru a discuta mai multe detalii și a colabora pentru cele mai înalte performanțe online!